Commercieel talent

Spotters Hill staat voor- en biedt u een uitstekend vooruitzicht en een uniek startpunt voor de uitvoering van uw commercieel management strategie en onderscheidend vermogen in de markt. Mede hierdoor zult u de concurrentie en klanten verrassen met een unieke klant benadering en uw bestaande – en nieuwe relaties zullen tevreden zijn en loyaal blijven.

“Iedereen heeft commercieel talent en door mensen bewust bekwaam te maken, haal je dat talent bij iedereen boven”
– Maarten Boot, oprichter en eigenaar van Spotters Hill –

De specialist en commercieel talent

Werkervaring bij Xerox, Libertel- Vodafone, Canal Digitaal en Dell heeft Spotters Hill, naast sales kennis en – succes, een schat aan ervaring gebracht in het werken met pre- en postsales specialisten die het sluiten van de transactie (sales) niet tot primair doel hebben. Ze hebben vooral de verantwoordelijkheid een vertrouwd adviseur en kennisleverancier voor de klant te zijn. Juist in deze laatste genoemde verantwoordelijkheid in combinatie met commercieel talent, schuilt een enorme potentie die wij ontwikkelen en als waarde toevoegen aan het accountteam.

Resultaat

Bovengenoemd maakt het accountteam ijzersterk, ze stijgt boven zichzelf uit en is in staat om alle verkoopkansen te “spotten” bij de klant. Spotters Hill faciliteert het team door oplossing gericht te coachen in combinatie met accountmanagement en accelereert uw verkoopresultaat.

Bekijk mijn resume voor meer informatie.