Commercieel Talent

Onze visie op commercie is dat niet per definitie alleen de verkoper het alleenrecht heeft om klanten te behouden of te winnen. Iedereen die een relatie met de klant onderhoudt, draagt bij aan het resultaat en is dus van grote waarde. Juist deze economisch uitdagende tijd nodigt ons uit om méér resultaten te bereiken met alle bestaande menskracht die we binnen het bedrijf aanwezig hebben. Meer rendement door ontwikkelen van commerciële kracht van beschikbaar talent en slim inzetten is naar onze overtuiging een “quick-win”. Het levert direct méér beklijvende resultaten op en uw klanten en medewerkers merken direct het verschil.

Werkwijze

Wij “spotten” al uw commercieel talent welke, naast uw professionele verkooporganisatie, een relatie onderhoudt met uw klanten. Vervolgens maken beschikbare menskracht bewust commercieel bekwaam. Met onze oplossingsgerichte coaching methodiek dragen wij er zorg voor dat uw medewerker zich “commercieel” opstelt en zijn/haar identiteit als vertrouwd adviseur behoudt. Deze combinatie maakt dat u zich onderscheidt in de markt en zichtbaar meer resultaat haalt.

Resultaat

Wij verbinden ons aan concrete doelstellingen die we samen realiseren en gaan graag een resultaat verplichting aan. Tevens nodigen wij u uit gebruik te maken van de introductie sessie Spot-on Coaching. Lees meer