Verkoop en distributie

U hebt besloten uw distributie strategie te implementeren of te optimaliseren met het doel meer nieuwe klanten te werven en uw bestaande klanten goed te kunnen bedienen. Er is een bestaande situatie en/of u besluit het gehele model opnieuw in te richten en vragen komen op als:

• Wanneer kies ik voor directe verkoop en wanneer voor indirecte verkoop?
• Kan ik beide naast elkaar laten bestaan of moet ik kiezen voor een hybride vorm
• Hoe zorg ik dat mijn verkopers leren omgaan met werken met partners?
• Hoe zorg ik dat ik controle houdt hoe partjes mijn product aanbieden?

Onze kracht

Spotters Hill heeft 25 jaar veel ervaring met directe en indirecte verkoop, online business, wholesale en tevens een groot relevant netwerk wat wij voor u openstellen. Wij adviseren, bouwen en implementeren het distributie model wat bij uw propositie past en selecteren het juiste talent en/of de partners.

Resultaat

Wij verbinden ons aan concrete doelstellingen die we samen realiseren en gaan graag een resultaat verplichting aan. Tevens nodigen wij u uit gebruik te maken van een introductie sessie Spot-on verkoop en distributie. Lees meer